Liha-makaronilaatikko-ohjeissa kehotetaan usein keittämään makaroni ensiksi. Aivan suotta! Makaroni valmistuu riittävässä nestemäärässä uunissa ilman esikeittämistä. Taloudellinen ihminen jättää siis tämän turhan työvaiheen välistä ja oikaisee hieman reseptiä.
Valmistusohje
Kuori ja pilko sipuli. Kuullosta sipuli pannulla, lisää jauheliha ja mausteet. Paista kunnes jauheliha on ruskistunut. Voitele uunivuoka, lisää pohjalle makaronit. Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha-sipuliseos. Sekoita munat ja maito keskenään niin, että munien rakenne menee rikki. Kaada muna-maitoseos vuokaan viimeiseksi.
Paista puoli tuntia 200 asteessa. Tämän jälkeen sekoita, jotta laatikko kypsyy tasaisesti. Paista vielä puoli tuntia 200 asteessa. Makaronien turvottua voit halutessasi lisätä juustoraasteen laatikon päälle.
0 kommenttia