Valitse Sivu

Pikkuiset kesäkurpitsapitsat

mennessä | touko 22, 2021 | Edullisia ruokaohjeita, Pääruoat | 0 Kommenttia

Pikkuiset kesäkurpitsapitsat ovat herkullinen ja terveellinen vaihtoehto perinteisille minipitsoille. Niiden valmistaminen on helppoa ja nopeaa. Pitsojen täytteeksi voi käyttää kaikkea, mitä muutenkin tulee käytettyä pitsan täytteenä. Kesäkurpitsapitsoihin voi myös helposti hyödyntää tähderuokia, kuten tähteeksi jääneen bolognese-kastikkeen, kasvikset, minitomaatit, juustot, lihapullat, leikkeleet, lihat, lohimedaljongit tai graavikalat.

Valmistusohjeet

Pese kesäkurpitsat ja leikkaa viipaleiksi. 
Pilko kinkku ja raasta juusto.
Levitä kesäkurpitsaviipaleet uunipellille ja pirskota päälle öljyä. 
Paahda kesäkurpitsaviipaleita noin 5 minuutin ajan 200 asteisessa uunissa. 
Levitä tämän jälkeen kurpitsaviipaleiden päälle tomaattikastike, täytteet ja juustoraaste.
Paista vielä noin kymmenen minuuttia 200 asteisessa uunissa. 

Resepti

2-3 kookasta kesäkurpitsaa
öljyä paahtamiseen
2dl tomaattikastiketta
100g ilmakuivattua kinkkua (tai mitä tahansa täytettä)
1-2dl juustoraastetta

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiheeseen liittyvät julkaisut
Mustikkakakku

Mustikkakakku

Mustikakkakakku on herkullinen leivonnainen, jonka valmistaminen on melko edullista ja helppoa. Mustikkakakku säilyy mehevänä ja herkullisena viileässä, kuten jääkaapissa, säilytettynä. Mustikkakakun voi valmistaa sekä tuoreista mustikoista että pakastetuista...

Jauhelihapasta yhdessä astiassa

Jauhelihapasta yhdessä astiassa

Jauhelihapasta yhdessä astiassa on helppo valmistaa, koska pastaa ei tarvitse keittää erikseen, vaan se kypsyy samalla kuin jauhelihakastikekin. Pastan valmistamisastiana kannattaa käyttää paistokasaria, pataa tai korkealaitaista paistinpannua. Jauhelihapasta on...

Omena-kaurapaistos

Omena-kaurapaistos

Omena-kaurapaistos on edullinen ja herkullinen jälkiruoka, jonka valmistaminen on helppoa eikä valmistamiseen tarvita kovin montaa raaka-ainetta. Oman puutarhan omenat voi hyödyntää paistokseen kuorimatta, riittää kun omenat pesee, pilkkoo ja poistaa siemenkodat....

Hillo

Hillo

Itse tehdyn hillon valmistus on edullista ja helppoa. Hillo kannattaa säilöä huolellisesti puhdistettuihin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin, jotta se säilyy mahdollisimman pitkään hyvänä. Hilloa säilytetään viileässä, kuten jääkaapissa tai kellarissa. Hilloa voi...