Valitse Sivu

Lukijavinkki: korjaa itse peliohjaimet ja kaukosäätimet

mennessä | helmi 3, 2021 | Vinkit lukijoilta | 1 Kommentti

Tämän lukijavinkin on lähettänyt nimimerkki Ismo. Ohessa hänen säästövinkkinsä.

Jos kaukosäätimen tai peliohjaimen painike ei toimi enää, voit vielä mahdollisesti pelastaa laitteen! Tarkista ensin että laitteen sisällä olevat kuminäppäimet ovat kunnossa.

Jos kuminäppäimissä on näkyvä repeämä, laitetta on vaikea korjata ilman vaihto-osaa. Vaihto-osia onneksi saa ostettua esimerkiksi suosittuihin peliohjaimiin netistä tai peleihin erikoistuneista liikkeistä, jolloin korjaustoimenpitellä säästät kymmeniä euroja!

Jos näppäimissä ei näy repeämää tai muuta vikaa, voi toimimattomuuden syynä olla näppäinten kulunut sähköä johtava maali. Kontaktipinnat voi korjata uudella sähköä johtavalla lakalla tai maalilla, jota voi tilata tai ostaa elektroniikkaa myyvistä liikkeistä. Kannattaa uusia kaikkien näppäinten kontaktipinnat samalla kertaa, ettei myöhemmin joudu tekemään samaa operaatiota!

Ismo

1 Kommentti

  1. Maria

    Kiitos Ismolle hyödyllisestä ja käytännönläheisestä lukijavinkistä. Rikkoutunutta esinettä kannattaa koettaa korjata ensin itse. Taitava korjaaja voi säästää paljonkin rahaa.

    Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiheeseen liittyvät julkaisut
Lukijavinkki: Maksan aina setelirahoilla

Lukijavinkki: Maksan aina setelirahoilla

Tämän lukijavinkin on lähettänyt nimimerkki SuperTienaaja. Ohessa hänen säästövinkkinsä.Itse maksan aina kaiken setelirahoilla niin vuoden lopuksi on sitten kertynyt iso potti kolikoita, yleensä noin 800 euroa. Samoin tykkään käyttää sellaista pientä kompaktia...

Lukijavinkki: kasvata porkkanoita

Lukijavinkki: kasvata porkkanoita

Tämän lukijavinkin on lähettänyt nimimerkki Pupu. Ohessa hänen säästövinkkinsä.Porkkanat ovat terveellisiä niitä pitää kasvattaa kasvi maalla. Rakastan porkkanoita ne ovat hyviä. Kasvata sinäkin niitä ( :