Lindströminpihvit ovat herkullisia ja helppoja valmistaa itse. Punajuuriraaste tekee pihveistä meheviä sekä herkullisen makuisia. Lindströminpihvit valmistuvat samalla helpolla lihapullataikinaohjeella kuin lihapullatkin ainoastaan sillä erotuksella, että Lindströminpihveihin lisätään lisäksi raastettua etikkapunajuurta. Pihveissä voi käyttää myös tuoretta, keitettyä punajuurta, jolloin ohjeen taikinamäärän riittää yksi punajuuri. Tarjoile Lindströminpihvit esimerkiksi perunasoseen kera.
Valmistusohjeet
Mittaa korppujauhot ja kermaviili taikinakulhoon. Anna korppujauhojen turvota nesteessä.
Kuori sillä välin sipuli ja pilko pieneksi hakkeeksi.
Raasta punajuuret. Voit halutessasi myös hienontaa punajuuret pieneksi hakkeeksi veitsellä.
Lisää sipuli, punajuuriraaste ja kananmuna taikinakulhoon.
Lisää mausteet ja lopuksi jauheliha.
Sekoita taikina-ainekset hyvin keskenään.
Muotoile taikinasta pihvejä uunipellille.
Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia pihvien koosta riippuen.
0 kommenttia