Valitse Sivu

Jauhelihapasta yhdessä astiassa

mennessä | syys 11, 2021 | Edullisia ruokaohjeita, Pääruoat | 0 Kommenttia

Jauhelihapasta yhdessä astiassa on helppo valmistaa, koska pastaa ei tarvitse keittää erikseen, vaan se kypsyy samalla kuin jauhelihakastikekin. Pastan valmistamisastiana kannattaa käyttää paistokasaria, pataa tai korkealaitaista paistinpannua. Jauhelihapasta on edullista, riittoisaa sekä herkullisen makuista.

Valmistusohjeet

Kuori ja pilko sipuli, valkosipulinkynnet sekä porkkanat.
Ruskista jauheliha kasarissa ja lisää pilkotut kasvikset jauhelihan sekaan.
Lisää lihaliemi, paseerattu tomaatti ja ruokakerma kasariin.
Sekoita liemi tasaiseksi ja kiehauta.
Lisää pasta ja anna kypsyä miedolla lämmöllä säännöllisesti sekoitellen kunnes pasta on kypsää.
Koristele lopuksi halutessasi tuoreilla yrteillä tai juustoraasteella. Tarjoa kuumana.

Resepti

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
400g jauhelihaa
0,5l lihalientä
500g paseerattua tomaattia
2dl ruokakermaa
4dl pastaa
1tl suolaa
1tl mustapippuria
1tl paprikajauhetta

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiheeseen liittyvät julkaisut
Mustikkakakku

Mustikkakakku

Mustikakkakakku on herkullinen leivonnainen, jonka valmistaminen on melko edullista ja helppoa. Mustikkakakku säilyy mehevänä ja herkullisena viileässä, kuten jääkaapissa, säilytettynä. Mustikkakakun voi valmistaa sekä tuoreista mustikoista että pakastetuista...

Omena-kaurapaistos

Omena-kaurapaistos

Omena-kaurapaistos on edullinen ja herkullinen jälkiruoka, jonka valmistaminen on helppoa eikä valmistamiseen tarvita kovin montaa raaka-ainetta. Oman puutarhan omenat voi hyödyntää paistokseen kuorimatta, riittää kun omenat pesee, pilkkoo ja poistaa siemenkodat....

Hillo

Hillo

Itse tehdyn hillon valmistus on edullista ja helppoa. Hillo kannattaa säilöä huolellisesti puhdistettuihin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin, jotta se säilyy mahdollisimman pitkään hyvänä. Hilloa säilytetään viileässä, kuten jääkaapissa tai kellarissa. Hilloa voi...

Kesäkeitto

Kesäkeitto

Kesäkeitto on parhaimmillaan tuoreista kasviksista valmistettuna, joten se on nimensä mukaan kesän herkkuruoka. Kesäkeittoa voi toki valmistaa muinakin vuodenaikoina ja tarpeen mukaan kesäkeiton valmistaminen onnistuu myös pakastetuista kasviksista. Kesäkeiton...