Valitse Sivu

Jauhelihapasta yhdessä astiassa

mennessä | syys 11, 2021 | Edullisia ruokaohjeita, Pääruoat | 0 Kommenttia

Jauhelihapasta yhdessä astiassa on helppo valmistaa, koska pastaa ei tarvitse keittää erikseen, vaan se kypsyy samalla kuin jauhelihakastikekin. Pastan valmistamisastiana kannattaa käyttää paistokasaria, pataa tai korkealaitaista paistinpannua. Jauhelihapasta on edullista, riittoisaa sekä herkullisen makuista.

Valmistusohjeet

Kuori ja pilko sipuli, valkosipulinkynnet sekä porkkanat.
Ruskista jauheliha kasarissa ja lisää pilkotut kasvikset jauhelihan sekaan.
Lisää lihaliemi, paseerattu tomaatti ja ruokakerma kasariin.
Sekoita liemi tasaiseksi ja kiehauta.
Lisää pasta ja anna kypsyä miedolla lämmöllä säännöllisesti sekoitellen kunnes pasta on kypsää.
Koristele lopuksi halutessasi tuoreilla yrteillä tai juustoraasteella. Tarjoa kuumana.

Resepti

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
400g jauhelihaa
0,5l lihalientä
500g paseerattua tomaattia
2dl ruokakermaa
4dl pastaa
1tl suolaa
1tl mustapippuria
1tl paprikajauhetta

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiheeseen liittyvät julkaisut
Brigadeirot

Brigadeirot

Brigadeirot ovat alun perin brasilialaisia kaakaotoffeemakeisia. Ne ovat herkullisen makuisia ja niiden valmistus on helppoa sekä verrattain edullista. Brigadeirojen kuorruttamiseen voi käytää strösseleitä, kaakaojauhetta, kookoshiutaleita, pähkinä- tai...

Paholaisen kakku

Paholaisen kakku

Paholaisen kakku on erittäin helppo valmistaa. Sen valmistamisessa ei tarvita vatkaamista, riittää kun sekoittaa ainekset hyvin keskenään. Kakun leipominen onnistuu myös aloittelevalta leipurilta. Maultaan kakku on ihanan mehevä sekä suussa sulavan suklainen....

Kurpitsainen juustokakku

Kurpitsainen juustokakku

Syksyllä kurpitsasadon ollessa parhaimmillaan, voi kurpitsoista tehdä monenlaisia herkkuja. Kurpitsasose sopii oivallisesti mm. kasvissosekeittoihin tai myskikurpitsasta voi valmistaa herkullista myskikurpitsakeittoa. Kurpitsa sopii uunissa paahdettuna hyvin...

Korvapuustit

Korvapuustit

Korvapuustit ovat herkullisia suomalaisia perinneleivonnaisia. Korvapuusteja juhlistetaan kansallisella korvapuustipäivällä, jota vietetään 4.10. Korvapuustit leivotaan perinteisesti pullataikinasta, joka kaulitaan levyksi ja täytetään rasva-sokeri-kanelitäytteellä....