Valmistusohjeet
Raasta juusto raasteeksi. Sulata rasva kattilassa, lisää vehnäjauhot. Sekoita huolella ja lisää maito koko ajan sekoittaen, niin että kastikkeesta tulee tasaista. Lisää juustoraaste ja anna juuston sulaa lämpimän kastikkeen sekaan. Mausta lopuksi pippurilla ja muskottipähkinällä.
Kuori ja pilko sipulit. Kuullota sipulit paistinpannulla ja lisää jauheliha. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää tomaattimurska ja -pyre. Mausta lopuksi ja sekoita hyvin.
Kuori ja viipaloi bataatit. Voitele uunivuoka. Lado vuorotellen jauheliha-tomaattikastiketta, bataatteja sekä juustokastiketta uunivuokaan. Kaada lopuksi loput juustokastikkeet lasagnen päälle.
Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.
0 kommenttia