Kaali-papukeitto on herkullista ja riittoisaa ruokaa, jonka valmistaminen on helppoa sekä edullista. Keitossa kannattaa käyttää valmiiksi huuhdeltuja, liotettuja ja keitettyjä papuja. Papuja voi ostaa käyttövalmiina kaupasta tai niitä voi keittää valmiiksi ja esimerkiksi pakastaa, jolloin käyttövalmiita papuja on aina helposti saatavilla.
Valmistusohjeet
Pese kaali, poista kanta ja pilko kaali ohuiksi suikaleiksi.
Kuori ja pilko porkkanat, perunat ja sipuli.
Käytä keiton valmistamiseen suurta kattilaa. Lisää kattilan pohjalle öljyä ja kuullota sipuli sekä kaalisuikaleet öljyssä.
Lisää vesi tai kasvisliemi sekä maustepippurit kattilaan. Lisää perunat ja porkkanat.
Keitä kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Lisää lopuksi valmiiksi huuhdellut, liotetut ja keitetyt pavut keittoon. Mausta suolalla oman maun mukaisesti.
Tarjoa keitto kuumana.
0 kommenttia