Select Page

Paholaisen kakku

mennessä | marras 24, 2021 | Edullisia ruokaohjeita, Jälkiruoat | 0 Kommenttia

Paholaisen kakku on erittäin helppo valmistaa. Sen valmistamisessa ei tarvita vatkaamista, riittää kun sekoittaa ainekset hyvin keskenään. Kakun leipominen onnistuu myös aloittelevalta leipurilta. Maultaan kakku on ihanan mehevä sekä suussa sulavan suklainen. Paholaisen kakkua, kuten kaikkia kuivakakkuja, kannattaa säilyttää viileässä.

Valmistusohjeet

Sekoita kuivat aineet keskenään.
Sekoita toisessa astiassa kananmunat, maito sekä öljy huolellisesti keskenään.
Lisää kuivat aineet huolellisesti sekoittaen. 
Voitele ja jauhota kakkuvuoka ja kaada taikina kakkuvuokaan.

Paista 175 asteisessa uunissa noin tunnin ajan.
Kakun kypsyys kannattaa paistamisen lopuksi varmistaa cocktail-tikulla. Jos tikkuun jää taikinaa, kannattaa kakkua paistaa vielä noin kymmenisen minuuttia. 

Resepti

5dl vehnäjauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
3,5 dl sokeria
2tl vaniljasokeria
1dl kaakaojauhetta
2 kananmunaa
2,5dl maitoa
1dl öljyä

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiheeseen liittyvät julkaisut
Munakasrulla

Munakasrulla

Munakasrulla on edullista ja herkullista ruokaa, jonka valmistaminen on helppoa ja nopeaa. Munakasrullaan saa vaihtelua rullan täytteitä vaihtelemalla. Tässä reseptissä täytteenä käytetään jauhelihaa, mutta jauhelihan sijaan voi kokeilla myös esimerkiksi savukalaa,...

Lindströminpihvit

Lindströminpihvit

Lindströminpihvit ovat herkullisia ja helppoja valmistaa itse. Punajuuriraaste tekee pihveistä meheviä sekä herkullisen makuisia. Lindströminpihvit valmistuvat samalla helpolla lihapullataikinaohjeella kuin lihapullatkin ainoastaan sillä erotuksella, että...

Riisi-kasvispata uunissa

Riisi-kasvispata uunissa

Riisi-kasvispata valmistuu helposti uunissa. Ruokalaji valmistuu helpoiten uunin kestävässä padassa, jossa voi ensin kuullottaa kasvikset ja sen jälkeen riisin ja lisätä nesteen lopuksi. Uunin kestävä pata ei kuitenkaan ole mitenkään välttämätön, vaan kasvikset voi...

Janssoninkiusaus pakastekasviksista

Janssoninkiusaus pakastekasviksista

Pakasteiden käyttäminen ruoanlaitossa ei useinkaan tule edullisemmaksi kuin tuoreiden kasvisten, mutta arjen kiireessä pakasteet ovat oiva apu helpottamaan ja vähentämään työvaihteita. Janssoninkiusaus pakasteista on todella helppo valmistaa eikä sen valmistamiseen...