Valmistusohjeet
Valuta tofusta vesi pois ja pilko tofu paloiksi.
Kuori ja pilko sipuli sekä valkosipulin kynsi.
Paista tofua öljyssä pannulla niin, että paistopinta saa väriä.
Lisää pilkottu sipuli sekä valkosipulinkynsi ja kuullota.
Lisää pakastepinaatti pannulle ja sekoita, jotta jäinen pinaatti sulaa.
Lisää tomaattimurska ja sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää lopuksi kasvisliemi. Tomaattikastike saa jäädä melko löysäksi, koska se imeytyy pastaan uunissa.
Voitele uunivuoka. Kaada vuoan pohjalle pasta ja sen päälle tomaatti-pinaatti-tofu-kastike. Sekoita hyvin.
Paista 200 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30 minuuttia.
Sekoita paiston aikana ja varmista nesteen riittävyys. Lisää vettä tarvittaessa. Varmista pastan kypsyys lopuksi.
0 kommenttia