Valitse Sivu

Vegaaninen pähkinäparmesan-juusto

mennessä | touko 11, 2021 | Edullisia ruokaohjeita, Muut | 0 Kommenttia

Pähkinöistä, manteleista sekä ravintohiivahiutaleista valmistettu vegaaninen parmesan-juusto sopii oivasti moneen ruoanlaittoon. Vegaanisella parmesan-juustolla voi korvata parmesan-juuston ruoan laitossa. Lisäksi vegaaninen parmesan-juusto sopii oivallisesti pastan ja salaattien sekaan. Vegaaninen parmesan-juusto on helppo ja nopea valmistaa. Valmistukseen sopivat kaikki kuorettomat pähkinät tai esimerkiksi auringonkukan siemenet. Ravintohiivahiutaleita saa ostettua hyvin varustelluista ruokakaupoista, luontaistuotekaupoista sekä ekokaupoista.

Valmistusohjeet

Murskaa pähkinät tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. 
Lisää oluthiivahiutaleet ja suola.
Sekoita hyvin.

Säilytä vegaaninen parmesan-juusto jääkaapissa. 

Resepti

100g cashew-pähkinöitä
50g kuorittuja manteleita
3rkl ravintohiivahiutaleita
1tl suolaa

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiheeseen liittyvät julkaisut
Kurpitsainen juustokakku

Kurpitsainen juustokakku

Syksyllä kurpitsasadon ollessa parhaimmillaan, voi kurpitsoista tehdä monenlaisia herkkuja. Kurpitsasose sopii oivallisesti mm. kasvissosekeittoihin tai myskikurpitsasta voi valmistaa herkullista myskikurpitsakeittoa. Kurpitsa sopii uunissa paahdettuna hyvin...

Korvapuustit

Korvapuustit

Korvapuustit ovat herkullisia suomalaisia perinneleivonnaisia. Korvapuusteja juhlistetaan kansallisella korvapuustipäivällä, jota vietetään 4.10. Korvapuustit leivotaan perinteisesti pullataikinasta, joka kaulitaan levyksi ja täytetään rasva-sokeri-kanelitäytteellä....

Mustikkakakku

Mustikkakakku

Mustikakkakakku on herkullinen leivonnainen, jonka valmistaminen on melko edullista ja helppoa. Mustikkakakku säilyy mehevänä ja herkullisena viileässä, kuten jääkaapissa, säilytettynä. Mustikkakakun voi valmistaa sekä tuoreista mustikoista että pakastetuista...

Jauhelihapasta yhdessä astiassa

Jauhelihapasta yhdessä astiassa

Jauhelihapasta yhdessä astiassa on helppo valmistaa, koska pastaa ei tarvitse keittää erikseen, vaan se kypsyy samalla kuin jauhelihakastikekin. Pastan valmistamisastiana kannattaa käyttää paistokasaria, pataa tai korkealaitaista paistinpannua. Jauhelihapasta on...