Valitse Sivu

Itse tehty korppujauho

mennessä | elo 15, 2020 | Edullisia ruokaohjeita, Leivät | 0 Kommenttia

Korppujauhoja ei tarvitse ostaa, ne voi tehdä kätevästi itse yli jääneistä leivänkannikoista, sämpylöistä tai kuivuneista leivistä.

Leivän voi laittaa huoneenlämpöön kuivamaan korpuksi kannettomaan, ilmavaan astiaan.
Jos korppujen valmistumisella on kiire, voi leivän myös kuivattaa matalalla lämmöllä uunissa tai leivänpaahtimessa. Kuivat leivät surautetaan muruksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella ja valmiit korppujauhot säilytetään kuivassa, kannellisessa astiassa huoneenlämmössä.

Korppujauhojen sijaan leivänkannikoista voi tehdä myös krutonkeja.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Aiheeseen liittyvät julkaisut
Pitsapohja

Pitsapohja

Pitsa on ihanaa herkkuruokaa, jonka päälle jokainen voi valita omat suosikkitäytteensä. Pitsan valmistaminen itse on helppoa ja edullisempaa kuin valmiin pitsan tilaaminen ravintolasta. Pitsapohjaan kannattaa valita mahdollisimman hienoksi jauhettuja jauhoja, jolloin...

Kaurakeksit

Kaurakeksit

Kaurakeksit ovat herkullisia. Ne valmistuvat muutamasta raaka-aineesta, joten ne ovat myös hyvin edullisia valmistaa. Kaurakeksit valmistuvat nopeasti, joten niitä voi valmistaa vaikkapa yllätysvieraille. Niiden valmistaminen on helppoa, joten se onnistuu myös...

Letut

Letut

Letut ovat herkullisen makuisia ja lettutaikinan ainekset löytyvät useimmiten suoraan kaapista. Letut ovat ruokana monipuolisia, koska ne sopivat makealla täytteellä jälkiruoaksi tai suolaisella täytteellä pääruoaksi. Lettutaikinaohjeessa nesteenä on maito, mutta...

Nakkikastike

Nakkikastike

Nakkikastike on edullista arkiruokaa, jonka valmistaminen on varsin helppoa eikä vaadi kovin montaa raaka-ainetta. Nakkikastike valmistuu nopeasti alle puolessa tunnissa. Nakkikastikkeen voi tarjota esimerkiksi perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kera....