Valitse Sivu

Itse tehty korppujauho

mennessä | elo 15, 2020 | Edullisia ruokaohjeita, Leivät | 0 Kommenttia

Korppujauhoja ei tarvitse ostaa, ne voi tehdä kätevästi itse yli jääneistä leivänkannikoista, sämpylöistä tai kuivuneista leivistä.

Leivän voi laittaa huoneenlämpöön kuivamaan korpuksi kannettomaan, ilmavaan astiaan.
Jos korppujen valmistumisella on kiire, voi leivän myös kuivattaa matalalla lämmöllä uunissa tai leivänpaahtimessa. Kuivat leivät surautetaan muruksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella ja valmiit korppujauhot säilytetään kuivassa, kannellisessa astiassa huoneenlämmössä.

Korppujauhojen sijaan leivänkannikoista voi tehdä myös krutonkeja.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiheeseen liittyvät julkaisut
Itse tehty jugurtti

Itse tehty jugurtti

Maustamattoman jugurtin valmistaminen itse on helppoa. Jugurtin valmistamiseen tarvitaan kuitenkin lämpömittari, jotta lämpötila riittäisi jugurttiseoksen hapattamiseen. Jugurtin valmistamista varten kannattaa varata myös kannellinen kattila. Maitojauheen käyttö...

Munakokkeli

Munakokkeli

Munakokkeli sopii sellaisenaan ateriaksi, tai sitä voi tarjota esimerkiksi kasvisten, kalan, paahtoleivän tai lihan lisäkkeenä. Munakokkeli kannattaa valmistaa miedolla lämmöllä, jotta kokkelin rakenne pysyy riittävän pehmeänä ja kuohkeana. Valmistusohjeet Riko...

Kaali-papukeitto

Kaali-papukeitto

Kaali-papukeitto on herkullista ja riittoisaa ruokaa, jonka valmistaminen on helppoa sekä edullista. Keitossa kannattaa käyttää valmiiksi huuhdeltuja, liotettuja ja keitettyjä papuja. Papuja voi ostaa käyttövalmiina kaupasta tai niitä voi keittää valmiiksi ja...

Tofu-kastike

Tofu-kastike

Tofusta valmistuu herkullinen kastike helposti ja nopeasti. Tofu-kastikeen voi tarjota esimerkiksi perunasoseen, keittettyjen perunoiden, kasvisten, pastan yms. kera. Tofu-kastikkeessa voi käyttää omien makumieltymysten mukaan maustamatonta tofua tai maustettuja...