Pannukakku hillolla on ihana jälkiruoka. Se on helppo valmistaa ja ainekset siihen löytyy useimmiten kotoa. Tällä helpolla perusohjeella teet makean pannukakun, mutta sokerin määrää vähentämällä ohjetta voi käyttää myös suolaisen pannukakun valmistamiseen. Pannukakku on oiva vaihtoehto, jos kotona on maito ohittanut parasta ennen päiväyksen. Osan maidosta voi myös korvata vedellä tai käyttää kermaa, jogurttia tai muuta nestettä pannukakussa.
Suolaisen pannukakun täytteeksi käy esimerkiksi kinkkusuikaleet, paprika ja sipuli. Tai sitten suolaisen pannukakun valmistukseen voi hyödyntää tähteeksi jäänyttä ruokaa, kuten perunaa ja jauhelihakastiketta, kiusauksia, makkaroita, kaikenlaisia kasviksia. Vain mielikuvitus on rajana. Suolaisen pannukakun päälle voi ripotella kuorrutteeksi juustoa, mutta makeasta pannukakusta juusto kannattaa jättää pois.
0 kommenttia