Valitse Sivu

Hillo

mennessä | elo 1, 2021 | Edullisia ruokaohjeita, Jälkiruoat | 0 Kommenttia

Itse tehdyn hillon valmistus on edullista ja helppoa. Hillo kannattaa säilöä huolellisesti puhdistettuihin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin, jotta se säilyy mahdollisimman pitkään hyvänä. Hilloa säilytetään viileässä, kuten jääkaapissa tai kellarissa. Hilloa voi valmistaa erilaisista hedelmistä tai marjoista. Myös pakastetuista marjoista voi valmistaa hilloa. Tarjoa hillo pannukakun tai itse tehdyn jäätelön kera tai vaikkapa täytekakun välissä. 

Valmistusohjeet

Perkaa marjat. Pilko isokokoiset marjat tarvittaessa pienemmiksi.
Laita marjat kattilaan. Lisää vesi ja hillosokeri.
Kuumenna seos hiljalleen kiehuvaksi koko ajan hyvin sekoittaen.
Anna kiehua kymmenisen minuuttia säännöllisesti sekoittaen.
Kuori hillon päälle muodostuva vaahto lusikalla pois.
Säilö valmis hillo hyvin puhdistettuihin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin. 

Resepti

2l (1kg) marjoja
500g hillosokeria
0,5dl vettä

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Aiheeseen liittyvät julkaisut
Pitsapohja

Pitsapohja

Pitsa on ihanaa herkkuruokaa, jonka päälle jokainen voi valita omat suosikkitäytteensä. Pitsan valmistaminen itse on helppoa ja edullisempaa kuin valmiin pitsan tilaaminen ravintolasta. Pitsapohjaan kannattaa valita mahdollisimman hienoksi jauhettuja jauhoja, jolloin...

Kaurakeksit

Kaurakeksit

Kaurakeksit ovat herkullisia. Ne valmistuvat muutamasta raaka-aineesta, joten ne ovat myös hyvin edullisia valmistaa. Kaurakeksit valmistuvat nopeasti, joten niitä voi valmistaa vaikkapa yllätysvieraille. Niiden valmistaminen on helppoa, joten se onnistuu myös...

Letut

Letut

Letut ovat herkullisen makuisia ja lettutaikinan ainekset löytyvät useimmiten suoraan kaapista. Letut ovat ruokana monipuolisia, koska ne sopivat makealla täytteellä jälkiruoaksi tai suolaisella täytteellä pääruoaksi. Lettutaikinaohjeessa nesteenä on maito, mutta...

Nakkikastike

Nakkikastike

Nakkikastike on edullista arkiruokaa, jonka valmistaminen on varsin helppoa eikä vaadi kovin montaa raaka-ainetta. Nakkikastike valmistuu nopeasti alle puolessa tunnissa. Nakkikastikkeen voi tarjota esimerkiksi perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kera....