Pinaattiletut maistuvat niin makean kuin suolaisenkin täytteen kera tai ihan sellaisinaan tarjoiltuna. Pinaattiletut ovat herkullisia muun muassa perunasoseen ja puolukkasurvoksen kera. Valmiit einespinaattiletut eivät myöskään ole hinnalla pilattuja, mutta itse tehden pinaattilettuja saa määrällisesti enemmän samalla hinnalla. Ja onhan itse tehtyjen pinattilettujen maku sekä ravintoarvot ihan eri luokkaa kuin einesversioiden.
Valmistusohjeet
Sulata pinaatti.
Riko kananmunat taikinakulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Lisää neste ja suola, sekoita vatkaten.
Lisää vehnäjauhot vähän kerrassaan koko ajan vatkaten, jotta seoksesta tulee tasaista.
Lisää lopuksi sulatettu pinaatti.
Anna taikinan turvota noin puoli tuntia jääkaapissa ennen paistamista.
Paista pinaattiletut rasvassa pannulla molemmin puolin.
0 kommenttia