Valitse Sivu

Banaaniletut

mennessä | huhti 13, 2021 | Edullisia ruokaohjeita, Jälkiruoat | 0 Kommenttia

Banaaniletut ovat herkullisia, edullisia ja nopeita valmistaa. Ne valmistuvat helposti kolmesta raaka-aineesta, joten niiden valmistus onnistuu myös koululaisilta aamupalaksi tai välipalaksi. Banaanilettuja voi valmistaa hieman tummuneista banaaneista ja näin ollen vähentää ruokahävikkiä. Tummuneet banaanit voi myös pakastaa ja hyödyntää banaanilettujen tai banaanikakun valmistukseen myöhemminkin. Tällä reseptillä valmistuu noin 16 pientä lettua. Resepti soveltuu myös banaanivohveleiden valmistukseen vohveliraudalla. 

Valmistusohjeet

Kuori ja muussaa banaanit haarukalla, sauva- tai tehosekoittimella.
Riko ja vatkaa joukkoon kananmunat, niin että munien rakenne menee rikki.
Lisää leivinjauhe.

Paista rasvassa kuumalla pannulla pieniä lettuja.

Tarjoile letut esimerkiksi omenasoseen tai marjojen kera.

Resepti

2 banaania
4 kananmunaa
1tl leivinjauhetta

Rasvaa paistamiseen.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiheeseen liittyvät julkaisut
Kurpitsainen juustokakku

Kurpitsainen juustokakku

Syksyllä kurpitsasadon ollessa parhaimmillaan, voi kurpitsoista tehdä monenlaisia herkkuja. Kurpitsasose sopii oivallisesti mm. kasvissosekeittoihin tai myskikurpitsasta voi valmistaa herkullista myskikurpitsakeittoa. Kurpitsa sopii uunissa paahdettuna hyvin...

Korvapuustit

Korvapuustit

Korvapuustit ovat herkullisia suomalaisia perinneleivonnaisia. Korvapuusteja juhlistetaan kansallisella korvapuustipäivällä, jota vietetään 4.10. Korvapuustit leivotaan perinteisesti pullataikinasta, joka kaulitaan levyksi ja täytetään rasva-sokeri-kanelitäytteellä....

Mustikkakakku

Mustikkakakku

Mustikakkakakku on herkullinen leivonnainen, jonka valmistaminen on melko edullista ja helppoa. Mustikkakakku säilyy mehevänä ja herkullisena viileässä, kuten jääkaapissa, säilytettynä. Mustikkakakun voi valmistaa sekä tuoreista mustikoista että pakastetuista...

Jauhelihapasta yhdessä astiassa

Jauhelihapasta yhdessä astiassa

Jauhelihapasta yhdessä astiassa on helppo valmistaa, koska pastaa ei tarvitse keittää erikseen, vaan se kypsyy samalla kuin jauhelihakastikekin. Pastan valmistamisastiana kannattaa käyttää paistokasaria, pataa tai korkealaitaista paistinpannua. Jauhelihapasta on...