Valmistusohjeet
Keitä vesi kattilassa, lisää suola ja pasta kiehuvaan veteen.
Kun pasta on kypsää (noin 8 minuutin kuluttua), kaada pastan keitinvesi pois.
Puhdista sienet ja leikkaa ne kuutioiksi.
Kuori ja pilko sipuli sekä valkosipulinkynsi.
Paista kantarellit kuumalla, kuivalla pannulla, niin että sienistä haihtuu suurin osa vedestä. Lisää tämän jälkeen rasva sekä sipulit.
Kuullota sipulit kantarellien seassa.
Lisää kerma sipulien sekä kantarellien joukkoon.
Sekoita lasissa vehnäjauhot veden joukkoon ja kaada kastikkeen joukkoon. Sekoita hyvin, mausta suolalla ja mustapippurilla ja anna kastikkeen kiehua muutaman minuutin ajan.
Yhdistä lopuksi valutettu pasta sekä kastike. Tarjoile kuumana tuoreilla yrteillä, parmesanraasteella tai vegaanisella pähkinä-parmesanilla maustettuna.
0 kommenttia